Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Artis

  Dierentuin ArtisKorting tickets voor dierentuin Artis

  Artis is een typische stadsdierentuin in hartje Amsterdam en tevens de oudste dierentuin van Nederland. Artis herbergt met ruim 900 soorten een wijd scala aan dieren. Van de kleurrijke vlinders in het Vlinderpaviljoen tot grote giraffen op de Savanne. Het woord dierentuin dekt de lading inmiddels ook niet meer echt: met de combinatie van dieren, planten, museum en planetarium noemt Artis zichzelf terecht een kennistuin. Deze extra’s zijn de moeite van het bezoeken waard en geven Artis iets exclusiefs ten opzichte van andere dierentuinen in Nederland. Bestel hier direct goedkope kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 19,95 € 18,50

  Beschrijving

  Artis is een typische stadsdierentuin in hartje Amsterdam en tevens de oudste dierentuin van Nederland. Artis herbergt met ruim 900 soorten een wijd scala aan dieren. Van de kleurrijke vlinders in het Vlinderpaviljoen tot grote giraffen op de Savanne. En van de enorme vale gieren tot de vreemdste vissen. De negentiende-eeuwse gebouwen geven het park meteen vanaf de entree een historische uitstraling en een sfeer die moderne dierentuinen missen. Het woord dierentuin dekt de lading inmiddels ook niet meer echt: met de combinatie van dieren, planten, museum en planetarium noemt Artis zichzelf terecht een kennistuin. Deze extra’s zijn de moeite van het bezoeken waard en geven Artis iets exclusiefs ten opzichte van andere dierentuinen in Nederland. Ervaar het zelf. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Reis door de ruimte in hét Planetarium van Nederland. Geniet van de giraffen. Zie ze samen galopperen met zebra’s, springbokken, spiesbokken en gnoes. Verbaas je over de imposante spanwijdte van de Europese gieren of omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bestudeer de collectie van het Zoölogisch Museum. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwen oude bomen en vele planten.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter