Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Burgers’ Zoo

  Dierentuin Burgers' ZooKorting tickets voor dierentuin Burgers’ Zoo

  In dierentuin Burgers’ Zoo, gevestigd in Arnhem, zijn overal bijzondere dieren-ontmoetingen mogelijk. Jaarlijks bezoeken 1,5 miljoen mensen de dierentuin Burgers’ Zoo. Naast het Dierenpark waar je onder andere gorilla’s, panters, chimpansee en olifanten kan bewonderen, is Burgers’ Zoo beroemd om de vele verschillende themagebieden. Zoals de Bush: hier betreed je de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Bestel hier direct korting tickets en kom oog in oog te staan met de vele dieren die in dierentuin Burgers’ Zoo leven!

  Locatie Arnhem,
  Nederland
  Prijs € 18,00

  Beschrijving

  In Burgers’ Zoo, gevestigd in Arnhem, zijn overal bijzondere dieren-ontmoetingen mogelijk. Jaarlijks bezoeken 1,5 miljoen mensen de dierentuin Burgers’ Zoo. Naast het Dierenpark waar je onder andere gorilla’s, panters, chimpansee en olifanten kan bewonderen, is Burgers’ Zoo beroemd om de vele verschillende themagebieden. Zoals de Bush: hier betreed je de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. De dieren leven hier in alle vrijheid, zoals kleurrijke vogels, hagedissen en zelfs vliegende honden. In de Desert reis je door de woestijn en het noorden van Mexico. In dit rotsachtige landschap leven kleurrijke zangvogels en kalkoengieren, maar tref je ook wroetende pekari’s, herkauwende dikhoornschapen en loerende bobcats aan. Hier kan je kennis maken met ratelslangen, schorpioenen en gilamonsters! In de Ocean ga je te water: hier vind je honderden kleurrijke vissen, koralen, sponzen, zeeanemonen, zee-egels en zeekomkommers. Maar ook pijlstaartroggen en haaien zwemmen hier over je heen! De Safari brengt je dichter bij jachtluipaarden, leeuwen, giraffes, zebra’s en vele andere Afrikaanse dieren.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter