Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • DierenPark Amersfoort

  DierenPark AmersfoortKorting tickets voor DierenPark Amersfoort

  DierenPark Amersfoort is één van de mooiste dierentuinen van Nederland en bestaat al meer dan 65 jaar. In het bosrijke park in Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten, waaronder neushoorns, apen, tijgers, olifanten en nog veel meer dieren. Deze dieren wil jij zeker van dichtbij komen bekijken! DierenPark Amersfoort is uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke DierenPark van Nederland. Bestel hier direct korting tickets en kom oog in oog te staan met de 1500 dieren die in DierenPark Amersfoort leven!

  Locatie Amersfoort,
  Nederland
  Prijs € 14,50

  Beschrijving

  DierenPark Amersfoort is één van de mooiste dierentuinen van Nederland en bestaat al meer dan 65 jaar. In het bosrijke park in Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten, waaronder neushoorns, apen, tijgers, olifanten en nog veel meer dieren. Deze dieren wil jij zeker van dichtbij komen bekijken! DierenPark Amersfoort is uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke DierenPark van Nederland. Neushoorntje Sunanda huppelt rond en Babyolifantje Kyan spettert in zijn buitenbad. Sta oog in oog met de vogels in de volière. Klauter met het nieuwe gedeelte van de Klim Alles-route door het verblijf van de hyena’s en bekijk de dino’s en reuzenschilpadden in het DinoBos. In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere bewegen of brullen! Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen. Zo is er van alles te doen in DierenPark Amersfoort.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter