Welkom bij PretparkDeals.nl!

  • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

    € 18,50

    Nu: € 15,00

    Bestel Nu!
    Deltapark Neeltje Jans

    Een overzicht van alle pretparken in Nederland

    Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

    Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


    Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

    Lees meer over dit recente onderzoek

    Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

    Lees meer over dit nieuwsbericht
  • Dierenpark Emmen

    Dierenpark EmmenKorting tickets voor Dierenpark Emmen

    Dierenpark Emmen is de mooiste dierentuin van Nederland. In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika. Door de natuurgetrouwe verblijven ben je écht heel dicht bij de dieren. Dat maakt het extra spannend. Bijzonder zijn de grote natuurlijke groepen. Een kudde van maar liefst 13 olifanten, een kolonie van 130 Humboldt-pinguïns, een school van 140 piranha’s en 125 mantelbavianen. Bestel hier direct korting kaartjes!

    Locatie Emmen,
    Nederland
    Prijs € 21,00

    Beschrijving

    Dierenpark Emmen is de mooiste dierentuin van Nederland. In Dierenpark Emmen zijn de dieren ondergebracht in het werelddeel waar ze thuishoren. Een wandeling door het park is dus eigenlijk een wereldreis. Van Azie loop je naar Amerika, je komt langs Europa en Australie, en gaat op weg naar Afrika. Door de natuurgetrouwe verblijven ben je écht heel dicht bij de dieren. Dat maakt het extra spannend. Bijzonder zijn de grote natuurlijke groepen. Een kudde van maar liefst 13 olifanten, een kolonie van 130 Humboldt-pinguïns, een school van 140 piranha’s en 125 mantelbavianen. Allemaal voorbeelden van aantallen dieren in een groep, die nergens in Europa te vinden zijn, behalve in Dierenpark Emmen. Dankzij het leven in een natuurlijke groep gaan olifantjes ravotten, impala’s sierlijke sprongen maken en bavianen ruziën, net als in het wild en daar is het Dierenpark Emmen om te doen. Bezoek ook de tropische vlindertuin waar exotische vlinders uit de regenwouden van bloem naar bloem vliegen om nectar te zoeken. Overal in Dierenpark Emmen zie je de dieren in hun eigen omgeving en ontdek je de natuur. Bovendien moet je de Animal Experience zeker niet over het hoofd zien. In de Animal Experience ontdek je de dieren letterlijk door een andere bril, een 3D-bril. Wandelend door een wereld vol 3D-effecten, kleuren, geuren en geluiden beleef je actief een verscheidenheid aan werelden met dieren. Je dwaalt door een bloementuin met vlinders, door grotten en mangrovebossen en zelfs in een onderwaterwereld. Wandelend in je eigen tempo beleef je zoveel, dat de tijd even stil lijkt te staan. De spannende tocht is voor jong en oud even boeiend.

  • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter