Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Dierenrijk

  Dierentuin DierenrijkKorting tickets voor dierentuin Dierenrijk

  In dierentuin Dierenrijk, gevestigd in Nuenen, kom je heel dicht bij de dieren. De vrolijke berberaap Pico en stoere ijsbeer Sven nemen je mee op een avonturentocht door Dierenrijk in Mierlo (nabij Eindhoven). Tijdens een wandeltocht door dit kindvriendelijke dierenpark sta je neus aan neus met wolven, bruine beren en zeehonden. Zo’n tocht is niet alleen leuk maar ook spannend! Langs de route kom je immers ook ijsberen, haaien en ook een Siberische tijger tegen. Pico en Sven wijzen je de weg door het park! Bestel hier direct korting tickets en kom van alles te weten over verschillende diersoorten!

  Locatie Nuenen,
  Nederland
  Prijs € 15,00

  Beschrijving

  In dierentuin Dierenrijk, gevestigd in Nuenen, kom je heel dicht bij de dieren. De vrolijke berberaap Pico en stoere ijsbeer Sven nemen je mee op een avonturentocht door Dierenrijk in Mierlo (nabij Eindhoven). Tijdens een wandeltocht door dit kindvriendelijke dierenpark sta je neus aan neus met wolven, bruine beren en zeehonden. Zo’n tocht is niet alleen leuk maar ook spannend! Langs de route kom je immers ook ijsberen, haaien en ook een Siberische tijger tegen. Pico en Sven wijzen je de weg door het park! Op zoek naar al die guitige, grappige en gekke dieren kom je ook heel wat te weten over de verschillende diersoorten. Op de informatieborden vind je allerlei boeiende weetjes over de dieren. Weet je bijvoorbeeld wat een ijsbeer het liefst eet? Deze en andere vragen over de otters, lepelaars, pelikanen, landschild-padden en berberapen worden allemaal beantwoord tijdens de avonturentocht door Dierenrijk! In de kinderboerderij van Dierenrijk mag je helpen bij het verzorgen van biggetjes, konijnen, kippen en het trekpaard. Na die beestenboel kunnen de kinderen – terwijl opa’s, mama’s en tante’s aanschuiven voor lekkernijen in de Brabantse Hoeve – lekker gaan spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Als de verzorgers de dieren hun maaltijd geven, kun je van alles aan ze vragen. Wat voor voedsel krijgen de dieren? Houden ze ook van een lekkere snack tussendoor? En terwijl de verzorgers antwoord geven, kun je de dieren extra goed zien. Dierenrijk is 365 dagen per jaar geopend.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter