Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Ouwehands Dierenpark Rhenen

  Dierentuin Ouwehands Dierenpark RhenenKorting tickets voor dierentuin Ouwehands Dierenpark Rhenen

  Ouwehands Dierenpark Rhenen is een avontuurlijke dierentuin, gevestigd in Rhenen! Het dierenpark bestaat al sinds 1932 en staat in de top vijf van alle dierentuinen in Nederland. Bespied de witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost, sta neus aan neus met ijsberen en loop door het unieke Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken. Beleef een avontuur in het Afrikaanse speeldorp Umkhosi en hang de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia! Bestel hier direct goedkope tickets en beleef een leuk dagje uit voor het hele gezin!

  Locatie Rhenen,
  Nederland
  Prijs € 21,00 € 18,50

  Beschrijving

  Ouwehands Dierenpark Rhenen is een avontuurlijke dierentuin, gevestigd in Rhenen! Jaarlijks bezoeken ruim 935.000 mensen Ouwehands Dierenpark Rhenen. Ouwehands Dierenpark biedt haar gasten een unieke totaalbeleving die de verwachting van de gast ruim overtreft. Het dierenpark bestaat al sinds 1932 en staat in de top vijf van alle dierentuinen in Nederland. Een unieke collectie dieren in combinatie met veel speelmogelijkheden voor kinderen zorgen er voor dat de gasten een unieke beleving ervaren. Bespied de witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost, sta neus aan neus met ijsberen en loop door het unieke Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken. Beleef een avontuur in het Afrikaanse speeldorp Umkhosi en hang de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia! Ga ook naar het gorillaverblijf: Gorilla Adventure. Het verblijf bestaat uit twee gedeelten, een binnenruimte van 1200 vierkante meter en een buitengedeelte van 2800 vierkante meter. De gorilla’s kunnen tot een hoogte van 12 meter klimmen. Beide gorillaverblijven worden gescheiden door een 80 meter lange en 11 meter hoge tunnel. Deze tunnel staat garant voor interactie, spanning, speelplezier en avontuur. Op diverse hoogten kunnen kinderen oog in oog komen te staan met deze reusachtige mensapen en beleven ze diverse avonturen in de grot en mijnschacht.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter