Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Safaripark Beekse Bergen

  Safaripark Beekse BergenKorting tickets voor Safaripark Beekse Bergen

  Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Of toch liever de strepen van een zebra tellen terwijl je bent omgeven door nieuwsgierige giraffen? In Safaripark Beekse Bergen beleef je tal van Afrikaanse avonturen. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je apen, leeuwen olifanten en neushoorns! Safaripark Beekse Bergen kan op vier manieren ontdekt worden. Wandelend, met de safaribus, de safariboot of met de eigen auto. Kom op tijd en probeer alle mogelijkheden uit. Bestel hier direct goedkope tickets en beleef Afrika in één dag!

  Locatie Hilvarenbeek,
  Nederland
  Prijs € 12,50

  Beschrijving

  Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen? Of toch liever de strepen van een zebra tellen terwijl je bent omgeven door nieuwsgierige giraffen? In Safaripark Beekse Bergen beleef je tal van Afrikaanse avonturen. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je apen, leeuwen olifanten en neushoorns! Safaripark Beekse Bergen kan op vier manieren ontdekt worden. Wandelend, met de safaribus, de safariboot of met de eigen auto. Kom op tijd en probeer alle mogelijkheden uit. De rangers vertellen je onderweg de leukste weetjes over de dieren. Bij de pinguïns en tijgers achter in het park komen de verschillende safarivormen samen en kun je eenvoudig wisselen. Handige plattegronden geven aan welke dieren je tegenkomt tijdens de verschillende safaritochten. Onderweg proef je de sfeer van het Afrikaanse continent en kom je alles te weten over de 1.250 dieren die in het immense safaripark leven. Ook Calimero – de grootste olifant van Europa – woont hier. Als je schrikt van rondvliegend wild, dan ben je in de roofvogelshow beland. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar de safari in de winter waarin de dieren zich heel anders gedragen. Bij bepaalde weersomstandigheden zou het kunnen zijn dat bepaalde dieren niet te zien zijn. Midden in Brabant beleef je Afrika in één dag. Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter