Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Vogelpark Avifauna

  Dierentuin Vogelpark AvifaunaKorting tickets voor dierentuin Vogelpark Avifauna

  In Vogelpark Avifauna, gevestigd in Alphen aan den Rijn, vind je de wereld aan vogels: niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam! Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. In de Filipijnenhal ziet u vogels drinken uit de sawa’s, ontdekt u verschillende soorten vogels tussen het groen en hoort u de bijzondere geluiden van de neushoornvogels. Laat je zintuigen wennen aan het donker in de “Nachtsafari” en ontdek nachtvogels zoals uilen en de bijzondere kiwi. Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Alphen aan den Rijn,
  Nederland
  Prijs € 13,50

  Beschrijving

  In Vogelpark Avifauna, gevestigd in Alphen aan den Rijn, vind je de wereld aan vogels: niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam! Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibrie? En wat is de grootste vogel ter wereld? Kom het zelf uitvogelen in Vogelpark Avifauna! Voer zelf de honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. In de Filipijnenhal ziet u vogels drinken uit de sawa’s, ontdekt u verschillende soorten vogels tussen het groen en hoort u de bijzondere geluiden van de neushoornvogels. Laat je zintuigen wennen aan het donker in de “Nachtsafari” en ontdek nachtvogels zoals uilen en de bijzondere kiwi. Ook de unieke vogeldemonstratie mag je niet missen. Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin! Ten slotte moet je zeker niet de Pantanal over het hoofd zien. Dit is een groot moeras in Zuid Amerika, wat in Vogelpark Avifauna is nagebouwd. Bewonder hier de reuzentoekan en zie watervogels tussen de waterplanten op zoek gaan naar hun favoriete kostje. Vogelpark Avifauna is 365 dagen per jaar geopend.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter