• Kortingsbon Legoland Billund

  Legoland Billund

  Behalve Disneyland is er nog een park waar mening kinderhart sneller van gaat kloppen: Legoland Billund. Profiteer van de gratis toegang voor een kind met de kortingsbon voor Legoland en neem je kids deze zomer mee naar Legoland Billund, zoals het park officieel heet. Het is zo’n 700 kilometer rijden met de auto, maar met het vliegtuig ben je er al in een uurtje! Perfect voor een lang weekend weg of in combinatie met de zomervakantie.

   

  Legoland Billund is een prachtig pretpark, waar alles van Lego is gemaakt. Van de decors tot de attracties, alles is geïnpireerd op de bekende bouwsteentjes. Er zijn ongeveer 50 miljoen steentjes gebruikt om alles in elkaar te zetten! In Miniland zijn bekende steden nagemaakt van Lego. Je herkent de grachtenpanden van Amsterdam, bekijkt de haven van Kopenhagen en ontdekt de Tower Bridge uit Londen. Voor de haven alleen al zijn al 3 miljoen steentjes gebruikt!

   

  Maar behalve kunstige bouwwerken, zijn er ook heel veel leuke attracties in Legoland. Spannende attracties voor de wat oudere kinderen, zoals de gave achtbanen the Polar X-plorer en X-treme Racers. Nieuw in 2014 is het spookhuis Ghost. Je wandelt door een behekst huis met vampieren, spoken, monsters en allerlei andere griezels. In ieder hoekje is een griezelige verrassing te verwachten.

   

  Voor de jongere bezoekers is er ook genoeg te beleven. Zij vermaken zich opperbest in attracties als de Pirate Splash Battle, waarin ze elkaar nat mogen maken met waterpistolen, in de monorail of de vliegtuigjesmolen. Legoland is verdeeld in gebieden. Duploland is speciaal ingericht voor de allerkleinsten. Hier spelen ze veilig met grote blokken, in huisjes en op zachte matten. Kortom: een dagje, weekendje of midweekje Legoland is leuk voor het hele gezin!

 • TelegraafTickets.nl Terug