Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Amsterdam EXPO

  Museum Amsterdam EXPOKorting tickets voor museum Amsterdam EXPO

  Amsterdam EXPO biedt met een vloeroppervlakte van bijna 3.000 vierkante meter permanent onderdak aan internationale exposities die in het buitenland reeds hun succes bewezen hebben. Reizende tentoonstellingen die zich kenmerken door het populairwetenschappelijke, -artistieke en –historische karakter strijken telkens tijdelijk neer. Eerder waren Body Worlds & The Story of the Heart en Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten te zien. Bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 57,00 € 37,00

  Beschrijving

  Amsterdam EXPO, uniek gelegen naast station Amsterdam-Zuid/WTC en op loopafstand van de Vrije Universiteit (VU) en het World Trade Center Amsterdam (WTC), biedt met een vloeroppervlakte van bijna 3.000 vierkante meter permanent onderdak aan internationale exposities die in het buitenland reeds hun succes bewezen hebben. Reizende tentoonstellingen die zich kenmerken door het populairwetenschappelijke, -artistieke en –historische karakter strijken telkens tijdelijk neer. Eerder waren Body Worlds & The Story of the Heart en Toetanchamon, zijn graf en zijn schatten te zien. Ontdek de wereld van Pixar, de eigenzinnige animatiestudio die onder andere Nemo, Buzz Lightyear en Wall-E tot leven bracht. De betoverende tentoonstelling Pixar: 25 Years of Animation vertelt het verhaal achter de meest succesvolle animatiefilms ter wereld, zoals Toy Story, Finding Nemo, Wall-E en Up. Je ontdekt hoe een animatiefilm tot stand komt. Het proces duurt jaren en start, verrassend genoeg, simpelweg met pen en papier. Meer dan 500 kunstwerken bieden een kijkje in dit creatieve proces. Je ziet originele modellen, storyboards, schetsen, pentekeningen, schilderijen, pastellen en kleifiguren van uw favoriete personages. Daarnaast onthullen de adembenemende animatie-installaties hoe kunst en techniek elkaar telkens weer inspireren. Pixar: 25 Years of Animation is een feest van herkenning, voor jong en oud. Eerder was deze expositie te bewonderen in wereldsteden als New York, Londen en Tokyo.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter