Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: h├ęt leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Amsterdam Museum

  Amsterdam MuseumKorting tickets voor Amsterdam Museum

  Het Amsterdam Museum brengt de Amsterdamse geschiedenis tot leven. De collectie bestaat uit meer dan 75.000 kunststukken en is gegroeid vanaf de zestiende eeuw. In de loop van de tijd zijn daar vele verzamelingen van stedelijke instellingen aan toegevoegd, bijvoorbeeld de schuttersstukken, de regentenportretten, de collectie gildezilver en de beelden van David en Goliath. Het Amsterdam Museum vormt samen met Museum Willet-Holthuysen de Stichting Amsterdams Historisch Museum. Bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 9,00

  Beschrijving

  Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs. De stad van Johan Cruijff, van Rembrandt, Ajax, de Wallen, de Verenigde Oost-Indische Compagnie en wiet. De hoofdstad van Nederland. Een 1000 jaar oude, waterrijke handelsstad waarbij ondernemerschap, creativiteit, burgerschap en vrijdenken in het oog springen. Het Amsterdam Museum is sinds 1975 gevestigd in het bijzondere gebouw aan de Kalverstraat, waar in de middeleeuwen het Sint-Luci├źnklooster gevestigd was en sinds 1578 het Burgerweeshuis. In het monumentale gebouw van het Amsterdam Museum wordt de Amsterdamse geschiedenis tot leven gebracht. De collectie bestaat uit meer dan 75.000 kunststukken en is gegroeid vanaf de zestiende eeuw. In de loop van de tijd zijn daar vele verzamelingen van stedelijke instellingen aan toegevoegd, bijvoorbeeld de schuttersstukken, de regentenportretten, de collectie gildezilver en de beelden van David en Goliath. Het Amsterdam Museum organiseert regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, rondleidingen en evenementen. Samen met Museum Willet-Holthuysen vormt het Amsterdam Museum de Stichting Amsterdams Historisch Museum. In het Amsterdam Museum zie, lees, hoor en proef je hoe de stad tot stand kwam en waarom ze zo was en zo is.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter