Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • De Mesdag Collectie

  Museum De Mesdag CollectieKorting tickets voor museum De Mesdag Collectie

  Collectie Mesdag, gevestigd in Den Haag, toont de uitgebreide verzameling schilderijen en toegepaste kunst van Hendrik Willem Mesdag. Onderdeel van het museum aan de Haagse Laan Van Meerdervoort is het voormalige woonhuis van Mesdag. Bestel hier direct kaartjes met korting en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Den Haag,
  Nederland
  Prijs € 8,50

  Beschrijving

  Collectie Mesdag, gevestigd in Den Haag, toont de uitgebreide verzameling schilderijen en toegepaste kunst van Hendrik Willem Mesdag. Onderdeel van het museum aan de Haagse Laan Van Meerdervoort is het voormalige woonhuis van Mesdag. De beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-Van Houten begonnen in 1866 met het verzamelen van schilderijen van kunstenaars die zij bewonderden. Naast hun woning aan de Laan Van Meerdervoort opende het echtpaar in 1887 een eigen museum. Het woonhuis en het museum vormen tegenwoordig de Mesdag Collectie. De prachtige panden met uitzicht op het Vredespaleis huisvesten een bijzondere verzameling 19e eeuwse kunst. Naast eigen werk van Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje bevat de collectie schilderijen van de Haagse School – waartoe Mesdag zelf ook behoorde – en van de Franse School van Barbizon. De Barbizon-collectie is de grootste buiten Frankrijk. De schilders van deze school werkten bij voorkeur in de buitenlucht om het boerenleven zo direct en persoonlijk mogelijk te kunnen vastleggen. Ook de schilders van de Haagse School specialiseerden zich in landschappen. Het beroemde Panorama Mesdag – het enorme zeegezicht van Hendrik Willem Mesdag – is daar een mooi voorbeeld van. De Collectie Mesdag omvat naast schilderijen ook vazen en Oosterse kunstobjecten. Bovendien zijn in het sfeervolle museum veel schetsmatige werken en studies te zien, onder meer van Vincent van Gogh.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter