Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Grévin

  Museum GrévinKorting tickets voor museum Grévin

  In juni 1882 opende wassenbeeldenmuseum Musée Grévin voor het eerst de deuren. Grévin ligt aan één van de Grands Boulevards van de Franse hoofdstad, aan Boulevard Montmartre. Grévin Paris heeft bijna 450 wassenbeelden van bekende personen uit de Franse en internationale politiek, sport, entertainment en kunstwereld. Bestel hier direct tickets met korting!

  Locatie Parijs,
  Frankrijk
  Prijs € 24,50 € 23,50

  Beschrijving

  In juni 1882 opende wassenbeeldenmuseum Musée Grévin voor het eerst de deuren. De bekende Parijse toeristische attractie is genoemd naar Alfred Grévin, een cartoonist, beeldhouwer en ontwerper van theaterkostuums die de eerste beelden voor het museum maakte. Grévin ligt aan één van de Grands Boulevards van de Franse hoofdstad, aan Boulevard Montmartre. Grévin Paris heeft bijna 450 wassenbeelden van bekende personen uit de Franse en internationale politiek, sport, entertainment en kunstwereld. Je staat er oog in oog met Barack Obama, Angela Merkel en Vladimir Putin of gaat op de foto met Madonna, Charles Aznavour, Céline Dion, Michael Jackson en Elvis Presley. Je beleeft van heel dichtbij de hoogtepunten van de Franse geschiedenis – Jeanne d’Arc die op de brandstapel belandt en zonnekoning Louis XIV aan zijn hof in Versailles – of de Franse modewereld, met wassenbeelden van Jean-Paul Gaultier en Christian Dior. Het gebouw waarin Grévin gevestigd is, is een lust voor het oog. In de entreehal voert een koninklijke trap naar Le Palais des Mirages. Deze Spiegelzaal was voor het eerst te zien op de Wereldtentoonstelling van 1900. Moderne visuele en geluidstechnieken nemen je in de Spiegelzaal mee de wereld over, naar de jungle, de wereld van 1001 nacht en een Hindoetempel. Andere prachtige zalen in Grévin zijn La Salle des Colonnes en La Coupole, een theaterzaal met een indrukwekkende koepel. Ze vormen een waardig decor voor beroemdheden als Luciano Pavarotti, Albert Einstein, koningin Elizabeth, George Clooney, Brad Pitt en Marilyn Monroe.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter