Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Heineken Experience

  Museum Heineken ExperienceKorting tickets voor museum Heineken Experience

  Heineken Experience is geen museum, zoals men daar zelf zegt, maar een belevenis. Speciaal voor Heineken fans zoals jij is de voormalige brouwerij, waar een eeuw lang het heerlijkste Heineken bier is gebrouwen, omgetoverd tot een sensationele interactieve reis door de dynamische wereld van Heineken. Heineken is misschien wel het bekendste biermerk in de wereld en wordt dan ook verkocht in meer dan 170 landen. Bestel hier direct korting tickets en ervaar de Experience zelf!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 16,00

  Beschrijving

  Heineken Experience is geen museum, zoals men daar zelf zegt, maar een belevenis. Speciaal voor Heineken fans zoals jij is de voormalige brouwerij, waar een eeuw lang het heerlijkste Heineken bier is gebrouwen, omgetoverd tot een sensationele interactieve reis door de dynamische wereld van Heineken. Heineken is misschien wel het bekendste biermerk in de wereld en wordt dan ook verkocht in meer dan 170 landen. In de voormalige brouwerij van Nederlandse bekendste bier, aan de Stadhouderskade in Amsterdam, kunnen bezoekers op vier verdiepingen zien, ruiken, horen en proeven hoe de kenmerkende smaak van Heineken tot stand komt. Gasten kunnen er de historische koperen brouwketels bewonderen en hun eigen pils brouwen. Uiteraard mag je de zelf gebrouwen pils in een gepersonaliseerd flesje mee naar huis nemen. Sterker nog: in de Brew U Ride kunnen bezoekers ervaren hoe het is om zélf gebrouwen en gebotteld te worden. De ruim 140 jaar marketingervaring van Heineken wordt je in zo’n 1,5 uur op amusante wijze bijgebracht. Na afloop gaat een – bij de toegangsprijs inbegrepen – glas versgetapt Heineken er goed in. Ervaar de Experience zelf!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter