Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Hermitage Amsterdam

  Museum Hermitage AmsterdamKorting tickets voor museum Hermitage Amsterdam

  De Hermitage Amsterdam is een dependance van Staatsmuseum de Hermitage in het Russische St.-Petersburg. Het museum in Amsterdam is gevestigd in de Amstelhof, dat jarenlang dienst deed als verpleeghuis. In 2004 vonden de eerste exposities plaats in delen van het gebouw. Op 20 juni 2009 werd de hele Amstelhof in gebruik genomen als Hermitage Amsterdam. De Hermitage is met meer dan 300.000 bezoekers per jaar één van de meest populaire attracties in Amsterdam. Bestel hier direct korting kaartjes voor het hele gezin!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 15,00

  Beschrijving

  De Hermitage Amsterdam is een dependance van Staatsmuseum de Hermitage in het Russische St.-Petersburg. Het gebouw waar nu de Hermitage Amsterdam is gevestigd, was 324 jaar lang een tehuis voor ouderen. Toen aan het einde van de twintigste eeuw bleek dat zorginstelling Amstelhof niet meer voldeed aan de eisen van de tijd, werd gezocht naar een nieuwe bestemming. In 2004 vonden de eerste exposities plaats in delen van het gebouw. Sinds 20 juni 2009 is hier de Hermitage Amsterdam gevestigd. De Hermitage is met meer dan 300.000 bezoekers per jaar één van de meest populaire attracties in Amsterdam. In het museum worden periodiek diverse tentoonstellingen verzorgd. Onder begeleiding van een professionele docent krijg je een interactieve rondleiding door de tentoonstelling om vervolgens zelf aan de slag te gaan in één van de prachtige ateliers. Ook kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de Hermitage Amsterdam. Zo is er de speurtocht: Op zoek naar Peter. Samen met je ouders zoek je objecten, beantwoord je vragen en doe je opdrachten. Ondertussen kom je het antwoord te weten op belangrijke vragen als ‘Waarom sticht Peter Sint-Petersburg?’, ‘Wat is de overeenkomst tussen een leger en een voetbalelftal?’, ‘Wat voor rariteiten verzamelt tsaar Peter?’, ‘Hoe vaak bezoekt hij Nederland?’ en ‘Waarom knippen de Russen hun baard af?’. De speurtocht eindigt met een quiz en een prijsvraag.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter