Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Het Rembrandthuis

  Museum Het RembrandthuisKorting tickets voor museum Het Rembrandthuis

  Museum Het Rembrandthuis is gevestigd in hartje Amsterdam en staat bol van Rembrandts leven en werk. Niet zo gek ook, want in dit gebouw heeft de grootmeester zelf gewoond! Rembrandt Harmenszoon van Rijn (Leiden, 15 juli 1606 – Amsterdam, 4 oktober 1669) wordt beschouwd als één van de belangrijkste Hollandse meesters van de 17e eeuw. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen, waarvan een groot deel in dit museum tot de collectie behoort. Bestel hier direct goedkope kaartjes en maak kennis met het werk van Rembrandt!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 11,50

  Beschrijving

  Museum Het Rembrandthuis is gevestigd in hartje Amsterdam en staat bol van Rembrandts leven en werk. Niet zo gek ook, want in dit gebouw heeft de grootmeester zelf gewoond! Rembrandt Harmenszoon van Rijn (Leiden, 15 juli 1606 – Amsterdam, 4 oktober 1669) wordt beschouwd als één van de belangrijkste Hollandse meesters van de 17e eeuw. Rembrandt vervaardigde in totaal ongeveer driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen, waarvan een groot deel in dit museum tot de collectie behoort. Zijn opmerkelijke beheersing van het spel met licht en donker, waarbij hij vaak scherpe contrasten (clair-obscur) neerzette om zo de toeschouwer de voorstelling binnen te leiden, leidde tot levendige scènes vol dramatiek. Al op jonge leeftijd genoot Rembrandt veel succes als portretschilder, maar zijn latere leven werd gekenmerkt door persoonlijke tegenslagen en financiële problemen. Desondanks was er gedurende zijn hele leven veel vraag naar zijn werk en behield hij zijn goede reputatie als kunstenaar. Hij gaf meer dan twintig jaar lang les aan vele belangrijke Nederlandse schilders. Rembrandt beschouwde zichzelf vooral als een historie- en portretschilder. Zijn honderd geschilderde en twintig geëtste zelfportretten geven een opmerkelijk scherp beeld van zijn uiterlijk en zijn gevoelens. Behalve zijn vrouw Saskia van Uylenburgh, en zijn zoon Titus van Rijn zijn ook zijn latere geliefden, Geertje Dircx en Hendrickje Stoffels, nadrukkelijk in zijn schilderijen aanwezig en hebben gefungeerd als model voor bijbelse, mythologische of historische figuren.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter