Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Het Scheepvaartmuseum

  Het ScheepvaartmuseumKorting tickets voor Het Scheepvaartmuseum

  Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Iedereen – jong en oud, kenner en niet-kenner, beleeft zijn eigen ontdekkingstocht door het maritieme verleden en heden van Nederland. Zo zijn er interactieve tentoonstellingen die je 500 jaar maritieme geschiedenis laten ontdekken. Er zijn speciale tentoonstellingen voor kinderen, zoals Zie je in de Gouden Eeuw en Het verhaal van de walvis. Bestel hier direct goedkope tickets en kom erachter hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 15,00

  Beschrijving

  Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Iedereen – jong en oud, kenner en niet-kenner, beleeft zijn eigen ontdekkingstocht door het maritieme verleden en heden van Nederland. Zo zijn er interactieve tentoonstellingen die je 500 jaar maritieme geschiedenis laten ontdekken. Er zijn speciale tentoonstellingen voor kinderen, zoals Zie je in de Gouden Eeuw en Het verhaal van de walvis. Er is er zelfs een tentoonstelling voor kinderen tot 6 jaar: Matje & Roosje en Circus Zee. In de tentoonstelling Zie je in de Gouden Eeuw vertellen mensen uit de Gouden Eeuw hun verhaal, zoals een visser, een kaartenmaker en de vrouw van een kapitein. Het is een tijd van macht en rijkdom, maar ook van uitbuiting en slavernij. En één ding is zeker: zonder de zee en de scheepvaart had Nederland geen Gouden Eeuw gekend. De tentoonstelling Het verhaal van de walvis geeft je een fascinerende expositie over de walvisvaart. Je gaat zeker met andere ogen naar dit slimme zoogdier kijken. Is het een monster, een lekker stuk vlees of een dier dat we moeten beschermen? In een levensgrote walvis ontdek je hoe een walvis ruikt, hoor je zijn hartslag en voel je zijn huid. Niemand is te oud voor de spannende attractie De Zeereis en buiten ligt natuurlijk de replica van het beroemde VOC-schip Amsterdam. Kom aan boord van het VOC-schip Amsterdam! Neem een kijkje in de schippershut, de keuken en de ruimtes voor de bemanning. Ontdek hoe de zeelieden leefden en werkten in de Gouden Eeuw. Waar moest je slapen? Wat kreeg je te eten? En wat gebeurde er met mensen die ziek werden of zich niet aan de regels hielden? De binnenplaats van het Zeemagazijn heeft een spectaculaire glazen overkapping gekregen. Vanaf Het Open Pleyn vindt het publiek makkelijk de weg, niet alleen naar de tentoonstellingen en attracties, maar ook naar het restaurant, de museumwinkel en het terras aan het water. Het Scheepvaartmuseum is volledig vernieuwd maar ademt nog steeds geschiedenis.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter