Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Joods Historisch Museum

  Joods Historisch MuseumKorting tickets voor het Joods Historisch Museum

  In hartje Amsterdam vind je op nog geen vierkante kilometer een aantal imposante joodse monumentale gebouwen. Een korte wandeling door de oude jodenbuurt voert u langs het cultureel toonaangevende Joods Historisch Museum en haar prikkelende Kindermuseum, dat is gevestigd in vier monumentale synagogen bij het Waterlooplein. In het Joods Historisch Museum staan religie, cultuur en geschiedenis van de joden in Nederland en haar voormalige koloniën centraal. In drie vaste opstellingen wordt hier de geschiedenis en de cultuur van de joden in Nederland zichtbaar. Bestel hier direct korting kaartjes!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 12,00 € 11,50

  Beschrijving

  In hartje Amsterdam vind je op nog geen vierkante kilometer een aantal imposante joodse monumentale gebouwen. Een korte wandeling door de oude jodenbuurt voert u langs het cultureel toonaangevende Joods Historisch Museum en haar prikkelende Kindermuseum, dat is gevestigd in vier monumentale synagogen bij het Waterlooplein. In het Joods Historisch Museum staan religie, cultuur en geschiedenis van de joden in Nederland en haar voormalige koloniën centraal. In drie vaste opstellingen wordt hier de geschiedenis en de cultuur van de joden in Nederland zichtbaar. De museumcollectie omvat meer dan 14.000 kunstvoorwerpen, ceremoniële objecten en historische objecten. Daarnaast zijn er 12.000 historische foto’s, 15.000 historische documenten en moderne 3D-presentaties. In de permanente tentoonstelling van het museum is slechts vijf procent van de collectie te zien. Het grootste deel van de collectie bevindt zich in de museumdepots en wordt incidenteel gebruikt. Naast de drie vaste opstellingen, herbergt het Joods Historisch Museum een Kindermuseum en zijn er altijd één of twee tijdelijke tentoonstellingen. Het museum verzorgt een aantal vaste rondleidingen, maar biedt voor groepen ook aangepaste programma’s aan. De vaste rondleidingen door het museum zelf zijn “Hoogtepunten in het Joods Historisch Museum”, “Religie en/of geschiedenis”, een rondleiding door het Kindermuseum en een rondleiding door de tijdelijke tentoonstelling. Daarnaast organiseert het museum ook activiteiten buiten het museum: een stadswandeling door Joods Amsterdam, een rondleiding door de Hollandsche Schouwburg en een bezoek met gids aan de Portugese Synagoge.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter