Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Museum of Medieval Torture Instruments

  Museum of Medieval Torture IntrumentsKorting tickets voor Museum of Medieval Torture Instruments

  Het Museum of Medieval Torture Instruments, gevestigd in Amsterdam, toont meer dan 100 martelwerktuigen die werden gebruikt in de Middeleeuwen. In de Middeleeuwen was marteling een bekende straf voor vrijwel alle misdaden, maar vooral voor ketterij. Kijken naar martelvoorwerpen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een leuk dagje uit, maar het Museum of Medieval Torture Instruments is verrassend informatief. De unieke verzameling van foto’s, tekeningen, martelwerktuigen en wassen beelden toont de grimmige sfeer van de Middeleeuwen. Bestel hier direct goedkope kaartjes en ontdek zelf het leven in de Middeleeuwen!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 8,00

  Beschrijving

  Het Museum of Medieval Torture Instruments, gevestigd in Amsterdam, toont meer dan 100 martelwerktuigen die werden gebruikt in de Middeleeuwen. In de Middeleeuwen was marteling een bekende straf voor vrijwel alle misdaden, maar vooral voor ketterij. De gebruikte martelmethode hing af van zowel de misdaad als de sociale status van de veroordeelde. Kijken naar martelvoorwerpen is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een leuk dagje uit, maar het Museum of Medieval Torture Instruments is verrassend informatief. De unieke verzameling van foto’s, tekeningen, martelwerktuigen en wassen beelden toont de grimmige sfeer van de Middeleeuwen. In het museum kom je alles te weten over de martelwerktuigen en hoe deze werden gebruikt. De ontdekkingsreis in het museum zal schrikbarend zijn en na het bezoek ben je dankbaar dat je niet in de Middeleeuwen leeft! Middeleeuws griezelen bij het Museum of Medieval Torture Instruments leent zich ook goed voor een schoolreisje, bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Een bezoek aan dit museum is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter