Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Museum Willet-Holthuysen

  Museum Willet-HolthuysenKorting tickets voor Museum Willet-Holthuysen

  Museum Willet-Holthuysen, gevestigd in Amsterdam, heet u welkom aan de Herengracht 605 in Amsterdam. Dit dubbele herenhuis werd in 1687 gebouwd. Verschillende families hebben er gewoond, tussen 1861 en 1895 woonden hier Abraham Willet en zijn rijke echtgenote Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen. Hun leven staat centraal in het museum. Na het overlijden van Louisa liet zij dit huis met alle inhoud na aan de gemeente Amsterdam. Een jaar later gingen de deuren alweer open. Bestel hier direct korting kaartjes en ontdek zelf het leven van Abraham Willet en Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 7,00

  Beschrijving

  Museum Willet-Holthuysen, gevestigd in Amsterdam, heet u welkom aan de Herengracht 605 in Amsterdam. Dit dubbele herenhuis werd in 1687 gebouwd. Verschillende families hebben er gewoond, tussen 1861 en 1895 woonden hier Abraham Willet en zijn rijke echtgenote Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen. Hun leven staat centraal in het museum. Na het overlijden van Louisa liet zij dit huis met alle inhoud na aan de gemeente Amsterdam. Een jaar later gingen de deuren alweer open en werd de laatste wens van mevrouw ingewilligd: het openstellen van haar geliefde huis als museum dat naar haar en haar echtgenoot zou worden vernoemd. Op de bel-etage laten de indrukwekkende balzaal, de eetkamer, de salons, de tuinkamer en de gang je zien hoe het vermogende echtpaar Willet leefde. De keuken en de bijkeuken in het souterrain geven een beeld van het dagelijkse leven van het personeel. Wonend op de Herengracht 605 ontwikkelde Abraham zich als een gepassioneerd verzamelaar met een brede interesse. Zijn collectie bestond uit keramiek, glaswerk, zilver, antieke meubels, beelden, schilderijen, tekeningen en foto’s. In de tuin van Museum Willet-Holthuysen staan diverse historische bomen- en plantensoorten. Deze planten zijn onder andere afkomstig uit de tuin van Paleis ’t Loo. De tuin biedt een oase van rust in het hart van Amsterdam. Museum Willet-Holthuysen wordt beheerd door het Amsterdam Museum. Zij vormen samen Stichting Amsterdams Historisch Museum.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter