Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Nederlands Stripmuseum

  Nederlands StripmuseumKorting tickets voor het Nederlands Stripmuseum

  In het leukste museum van Nederland komen kinderen én volwassenen hun favoriete striphelden tegen. In het Nederlands Stripmuseum kun je lachen met humoristische helden. Met de legendarische Ollie B. Bommel bijvoorbeeld. Maar ook met de rumoerige Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Het Nederlands Stripmuseum Groningen maakt je wegwijs in het ontstaan van de strip en laat je kennis maken met de stripcultuur uit meerdere landen. Van de oertijd tot de dag van vandaag, van eeuwenoude grottekeningen tot de modernste computeranimaties. Bestel hier direct korting tickets!

  Locatie Groningen,
  Nederland
  Prijs € 7,50

  Beschrijving

  In het leukste museum van Nederland komen kinderen én volwassenen hun favoriete striphelden tegen. In het Nederlands Stripmuseum kun je lachen met humoristische helden. Met de legendarische Ollie B. Bommel bijvoorbeeld. Maar ook met de rumoerige Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. En wat dacht je van Suske en Wiske, hun slungelige tante Sidonia en de gespierde Jerommeke? Het is altijd lachen met deze humoristische helden. Maar het kan ook spannend zijn. Verdiep je maar eens in de strips van Kuifje of Agent 327. Vergeet vooral niet bij Jan, Jans en de kinderen aan te kloppen. Zij ontvangen je graag in hun ronddraaiende huiskamer. Tijdens de rit in de carrousel vertelt het hilarische gezin uit weekblad Libelle over de geschiedenis van de strip in ons land. Centraal gelegen in het museum bevindt zich het Doolhof. Hier vind je de collectie rond beroemde Nederlandstalige stripfiguren. Voor zowel kinderen, volwassenen als kenners zal een bezoek aan dit labyrinth een belevenis zijn: kids kunnen zich vergapen aan leuke tekenfilms, terwijl kenners de bijzondere originelen weten te waarderen. Dat strips niet alleen van deze tijd zijn, blijkt bijvoorbeeld uit de prachtige muurtekeningen van de Egyptenaren in hun piramides. En als je nog verder teruggaat in de tijd zie je bijzondere hiërogliefen. Het Nederlands Stripmuseum Groningen maakt je wegwijs in het ontstaan van de strip en laat je kennis maken met de stripcultuur uit meerdere landen. Van de oertijd tot de dag van vandaag, van eeuwenoude grottekeningen tot de modernste computeranimaties.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter