Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • NEMO Science Museum

  NEMO Science MuseumKorting tickets voor NEMO Science Museum

  NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. Het Science Museum laat zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengt abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. NEMO moedigt aan om wetenschappelijke fenomenen zelf te ontdekken en prikkelt om verder te onderzoeken. Zo wordt kennis voor een breed publiek toegankelijk en voelt wetenschap veel dichterbij. Na je bezoek aan NEMO weet je waarom bruggen zo sterk zijn, hoe je er over dertig jaar uitziet en nog veel meer. Slim dus, zo’n dagje NEMO! Bestel hier direct korting tickets en wordt slimmer!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 16,50

  Beschrijving

  NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. Het Science Museum laat zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengt abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. NEMO moedigt aan om wetenschappelijke fenomenen zelf te ontdekken en prikkelt om verder te onderzoeken. Zo wordt kennis voor een breed publiek toegankelijk en voelt wetenschap veel dichterbij. In 1997 opende Koningin Beatrix het grootste science museum van Nederland. De wortels van NEMO liggen in 1923 toen het Museum van den Arbeid werd opgericht. In 1954 werd de naam gewijzigd in NINT, gevolgd door new Metropolis in 1997. De naam NEMO Science Museum werd geïntroduceerd in 2016. Ondanks dat de term ‘science museum’ nog niet zo is ingeburgerd in Nederland, komen jaarlijks zo’n 500.000 mensen naar het grote groenkoperen gebouw bovenop de Amsterdamse IJ-tunnel. NEMO is leuk voor iedereen die nieuwsgierig is! Zowel jonge bezoekers als hun ouders, opa’s en oma’s kunnen zich uitstekend vermaken in NEMO. Voor het onderwijs is NEMO de grootste interactieve niet-schoolse leeromgeving en vast onderdeel van het lesprogramma over bèta en techniek. Nu en in de toekomst! NEMO beschikt over vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekdingen. Alles in NEMO heeft te maken met wetenschap en technologie. Tentoonstellingen, theatervoorstellingen, films, workshops en demonstraties. Je ruikt, hoort, voelt en ziet hoe de wereld werkt. Na je bezoek aan NEMO weet je waarom bruggen zo sterk zijn, hoe je er over dertig jaar uitziet, waarom je zoveel op je ouders lijkt, hoe je water zuivert, wat er gebeurt als je zoent, hoe bliksem en satellieten werken en nog veel meer. Slim dus, zo’n dagje NEMO!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter