Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Van Gogh Museum

  Van Gogh MuseumKorting tickets voor het Van Gogh Museum

  Het Van Gogh Museum, gevestigd in Amsterdam, trekt jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers. Geen wonder, want nergens ter wereld zijn zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien als in het museum aan het Amsterdamse Museumplein. In het Van Gogh Museum zijn maar liefst 200 schilderijen en 500 tekeningen van Vincent van Gogh te vinden. Bestel hier direct kaartjes met korting!

  Locatie Amsterdam,
  Nederland
  Prijs € 15,00

  Beschrijving

  Het Van Gogh Museum, gevestigd in Amsterdam, trekt jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers. Geen wonder, want nergens ter wereld zijn zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien als in het museum aan het Amsterdamse Museumplein. In het Van Gogh Museum zijn maar liefst 200 schilderijen en 500 tekeningen van Vincent van Gogh te vinden. In het Van Gogh Museum in Amsterdam kun je de ontwikkeling in het werk van de wereldberoemde kunstenaar op de voet volgen. Daarnaast is er werk te zien van belangrijke tijdgenoten van Vincent van Gogh en komen er steeds meer schilderijen van de eerste generatie kunstenaars na Van Gogh, zodat zijn invloed zichtbaar wordt. Het Van Gogh Museum ligt aan het Museumplein in Amsterdam, tussen het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum in. Het museum bestaat uit 2 gebouwen. Het hoofdgebouw, ontworpen door Gerrit Rietveld en geopend in 1973, ligt aan de Paulus Potterstraat. Daar is ook de publieksingang van het pand. Grenzend aan het Museumplein ligt de in 1999 opgeleverde tentoonstellingsvleugel van de Japanse architect Kisho Kurokawa.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter