• Partners

  PretparkDeals.nl werkt op dit moment samen met de hieronder genoemde aanbieders. Wij hebben per pretpark de goedkoopste aanbieder geselecteerd zodat u bij ons altijd het voordeligste uit bent voor al uw pretpark tickets!


  Dagtickets.nl

  Op Dagtickets.nl kun je eenvoudig, snel en veilig direct tickets kopen voor een dagje uit. Je ontvangt de tickets per e-mail zodat je ze meteen uit kunt printen. Je hoeft niet meer te wachten bij de kassa maar kunt meteen het park betreden met je zelfgeprinte e-ticket.

  Disneyland® Resort Paris

  Disneyland┬« Resort Paris is de nummer 1 toeristische bestemming in Europa. Het omvat 2 Disney┬« Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet-en ontspanningsmogelijkheden. Het resort is 365 dagen per jaar open, heeft veel verschillende thema’s en er valt altijd iets te beleven!

  Telegraaf Tickets

  Telegraaf Tickets is een full service promotie bureau gespecialiseerd in de verkoop van tickets en is actief in alle segmenten van de entertainment branche. Telegraaf Tickets heeft zich gespecialiseerd in de promotie van ticketverkoop waarbij een deel van de promotiecampagne op basis van kaartverkoop en dus resultaat gericht kan worden afgerekend. Telegraaf Tickets werkt samen met verschillende mediabedrijven, ticketing bedrijven en retailers en heeft voor haar promotie activiteiten in de loop der jaren een breed media en retail netwerk opgebouwd.

 • TelegraafTickets.nl Terug