Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Alpincenter Bottrop

  Sneeuwattractiepark Alpincenter BottropKorting tickets voor sneeuwattractiepark Alpincenter Bottrop

  Alpincenter Bottrop is een sneeuwattractiepark en beschikt over een piste van maar liefst 640 meter. Daarmee is Alpincenter Bottrop de langste skihal ter wereld. Er is een beginnersgedeelte met sleeplift waar je de basisvaardigheden van het skiën of snowboarden kunt leren. Voor geoefende wintersporters is er de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop. Lees meer over dit reusachtige sneeuwattractiepark en bestel direct online tickets!

  Locatie Bottrop,
  Duitsland
  Prijs € 32,00 € 30,00

  Beschrijving

  Alpincenter Bottrop is een sneeuwattractiepark en beschikt over een piste van maar liefst 640 meter. Daarmee is Alpincenter Bottrop de langste skihal ter wereld. Er is een beginnersgedeelte met sleeplift waar je de basisvaardigheden van het skiën of snowboarden kunt leren. Voor geoefende wintersporters is er de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop. Door middel van twee banden worden bezoekers weer naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opieuw ingezet kan worden. Tot slot is er voor freestylers het funpark, waar zij volop hun technieken kunnen verbeteren. Er kunnen uiteraard ook lessen worden aangevraagd. Het team van TOP ON SNOW helpt je waar nodig. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook rodelen in de enige rodelbaan in het Ruhrgebied. Je suist over de baan van 1.000 meter het dal in. In de klimtuin trotseer je 10 plateaus op 10 meter hoogte. Een meelopend veiligheidssysteem zorgt ervoor dat je heelhuids door de klimtuin komt. De aangeboden all-inclusive dag- ochtend en avondtickets zijn inclusief: entree, lift, materiaal (ski’s/snowboard, schoenen en stokken) onbegrensd eten (buffet) tot 21.00 uur, onbegrensd dranken (frisdranken/sappen/koffie/thee) en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Het gebruik van handschoenen is verplicht. Alvast veel sneeuwpret in Alpincenter Bottrop!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter