Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Amusementspark Tivoli

  Amusementspark TivoliKorting tickets voor Amusementspark Tivoli

  Amusementspark Tivoli is het leukste park voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar! In Amusementspark Tivoli kun je genieten van meer dan 20 verschillende attracties! Bestel hier direct kaartjes met korting!

  Locatie Berg en Dal,
  Nederland
  Prijs € 10,50

  Beschrijving

  Amusementspark Tivoli is het leukste park voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar! In Amusementspark Tivoli kun je genieten van meer dan 20 verschillende attracties! Kom en geniet van o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto´s, draaimolen, treintjes, buggy´s en nog veel meer. Voor zowel jonge als oudere kinderen is hier veel te beleven. Kom ook spelen op de 18-holes piraten midgetgolfbaan ´Kapitein Midget´. De baan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen gratis een potje golfen. Amusementspark Tivoli beschikt naast leuke attracties ook over de binnenspeeltuin Circus Fun City, waar je veel plezier kunt beleven in de ballenbakken, glijbanen, klimrekken en touwbruggen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter