Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Aqualibi

  Waterpark AqualibiKorting tickets voor waterpark Aqualibi

  Aqualibi is een waterpark van het pretpark Walibi Belgium. Een ideale combinatie van rust, spanning en ontspanning zorgt voor een ideaal uitstapje voor de hele familie. Bestel snel korting kaartjes voor dit schitterende zwemparadijs!

  Locatie Wavre,
  België
  Prijs € 20,00 € 18,00

  Beschrijving

  Aqualibi is een waterpark van het pretpark Walibi Belgium. Het hele jaar door is het zomer in Aqualibi. Golven net als in de zee, een duizelingwekkende afdaling op 4 glijbanen, een zone van 300 m² met waterspelen voor de kleintjes en de charme van de reuze jacuzzi. Verrassende attracties in een combinatie van ontspanning en plezier die je telkens weer kunt beleven in Aqualibi. En vergeet niet het wateravontuur op de Rapido, een kolkende rivier die je naar het hart van de jungle voert. Het decor is bijzonder verzorgd. De attractie is zeer populair en wordt door pretparkfans de beste wildwaterbanen ooit genoemd. Rapido is eveneens een vrij intense wildwaterbaan. Ook de glijbaan De Tinka moet je zeker niet overslaan. Dit is een vrij brede glijbaan met een geringe hoogte en lengte, maar waarvan de steile helling het mogelijk maakt veel snelheid te maken. Van al dat zwemmen krijg je natuurlijk erg trek! In de Tropical Bar ben je van harte welkom om lekker wat te eten en/of te drinken.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter