Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Archeon

  Themapark ArcheonKorting tickets voor themapark Archeon

  In pretpark Archeon beleef je het verleden. Dit themapark richt zich op de Nederlandse geschiedenis. Het park is in drie hoofddelen verdeeld: de preshistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Archeon heeft 43 gebouwen, boerderijen en hutten uit de preshistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bestel hier direct kaartjes met korting en ervaar de Nederlandse geschiedenis zelf!

  Locatie Alphen aan den Rijn,
  Nederland
  Prijs € 13,00

  Beschrijving

  In pretpark Archeon beleef je het verleden. Dit themapark richt zich op de Nederlandse geschiedenis. Het park is in drie hoofddelen verdeeld: de preshistorie, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Archeon heeft 43 gebouwen, boerderijen en hutten uit de preshistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. De bewoners van Archeon laten de bezoekers meedoen met de dagelijkse historische activiteiten en zijn gekleed in authentieke kledij. Ook heeft Archeon een mooi Middeleeuws klooster en Romeinse Herberg voor feesten en vergaderingen. Alle gebouwen, boerderijen en hutten die in Archeon staan, zijn gebouwd aan de hand van archeologische opgravingen. Stap eens in een knoestige boomstamkano en vaar door het Mesolithicum. Of ga op jacht met jagers en voel de hitte van het vuur uit de Bronstijd. Ben jij klaar voor een dag vol actie en plezier?

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter