Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Aviodrome

  Themapark AviodromeKorting tickets voor themapark Aviodrome

  Bij Aviodrome Lelystad Airport stijgt je plezier en beleving gegarandeerd naar grote hoogte. In deze vliegtuighoofdstad van Nederland beleef je honderd luchtvaartjaren van begin tot eind. Nergens anders dan bij Aviodrome in Lelystad kun je vliegtuigen op zoveel manieren bekijken en voelen. Aviodrome biedt een uniek kijkje in de vlieghistorie. In het museum van 6.000 vierkante meter leer je alles over de ontwikkeling van vliegtuigen: van het toestel van de gebroeders Wright tot een Boeing 747. Bestel hier direct goedkope kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit voor het hele gezin!

  Locatie Lelystad,
  Nederland
  Prijs € 15,00

  Beschrijving

  Bij Aviodrome Lelystad Airport stijgt je plezier en beleving gegarandeerd naar grote hoogte. In deze vliegtuighoofdstad van Nederland beleef je honderd luchtvaartjaren van begin tot eind. Nergens anders dan bij Aviodrome in Lelystad kun je vliegtuigen op zoveel manieren bekijken en voelen. Aviodrome biedt een uniek kijkje in de vlieghistorie. In het museum van 6.000 vierkante meter leer je alles over de ontwikkeling van vliegtuigen: van het toestel van de gebroeders Wright tot een Boeing 747. Wil je weten hoe het voelt om een piloot of stewardess te zijn? In een Boeing 747 mag je alle ruimtes bekijken waar je normaal niet mag komen zoals de keuken, business class én het vrachtruim. Test in het vliegtuiglaboratorium zelf diverse vliegtuigvleugels en ontdek hoe een vliegtuig in de lucht blijft hangen. Bij Aviodrome Lelystad Airport vind je een schat aan unieke, originele vliegtuigen en je mag natuurlijk ook een vliegtuig induiken en het gehele toestel van top tot teen bekijken. Deze staan voor je opgesteld in een expositie binnen (het museum) en de buitenexpositie. In de binnenexpositie ben je in de wolken met de brede tentoonstelling van historische toestellen en de interessante verhalen hier omheen. In het filmtheater kun je een leuke en leerzame film over de luchtvaart bekijken op het grootste filmdoek van Nederland! Tijdens de wandeling door het museum ga je als het ware op ontdekkingsreis in de luchtvaartgeschiedenis: van het eerste houten vliegtuig in 1900 tot de grote aluminium toestellen van nu. De buitenexpositie laat je met het Schipholgebouw uit 1928 en diverse grote en kleine toestellen een stukje Schiphol van vroeger proeven. Daarnaast vind je op het buitenterrein grote namen uit de geschiedenis van de luchtvaart, zoals de Uiver en Boeing 747 en kun je een rondvlucht of (kinder)proefvliegles boeken.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter