Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Bellewaerde Park

  Pretpark Bellewaerde ParkKorting tickets voor pretpark Bellewaerde Park

  Bellewaerde Park is een natuurrijk park en tevens geschikt voor jong en oud. Dierenliefhebbers mogen alvast uitkijken naar enkele verrassende ontmoetingen: leeuwen, tijgers, ringstaartmaki’s, olifanten en de bewoners van de Afrikaanse Savanne staan te trappelen om kennis te maken! Lees meer over dit natuurrijk park en bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Ieper,
  België
  Prijs € 30,00

  Beschrijving

  Bellewaerde Park is een natuurrijk park en tevens geschikt voor jong en oud. Het biedt een unieke combinatie van attracties en exotische dieren in een wereld van verschillende themagebieden (te weten; Canada, India, Kids Park, Far West en Jungle Mexico). Topattracties zijn onder andere de Niagara en de Screaming Eagle. Je zal ondersteboven zijn na een bezoekje aan Houdini’s Huis en je kan de Mexicaanse sfeer opsnuiven bij de Boomerang en Los Piratas. Dit pretpark bezorgt gegarandeerd fun voor iedereen: te land, te water en in de lucht! Zweven boven de fonteinen in El Volador en de splash van de Niagara trotseren terwijl de kinderen ravotten in het Kids Park. Fiesta op het Mexicoplein, exotische dieren ontdekken in de jungle en daarna de loopings van de Boomerang ondergaan! Het wordt zeker weten een onvergetelijke belevenis!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter