Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Bobbejaanland

  Pretpark BobbejaanlandKorting tickets voor pretpark Bobbejaanland

  Bobbejaanland is al ruim vijftig jaar het plezantste land en tevens één van Europa’s populairste pretparken. Meer dan 50 attracties voor jong en oud staan op je te wachten. Lees meer over dit reusachtige park in België en bestel direct kaartjes met korting!

  Locatie Lichtaart,
  België
  Prijs € 32,00

  Beschrijving

  Bobbejaanland is al ruim vijftig jaar het plezantste land en tevens één van Europa’s populairste pretparken. Het park beschikt over de spannende attractie: Dizz! Dizz is een duizelingwekkende coaster waarvan de wagens de hele rit lang rond hun eigen as spinnen. Je begint al te draaien als je Dizz ziet! Daarnaast zijn er nog meer dan 50 andere spannende attracties, waarvan veel overdekt. Dus wees gerust, meer dan genoeg om je geen seconde te vervelen. De spectaculaire Sledge Hammer, de 25 meter vrije val van de Typhoon, over het water vliegen in de Dreamcatcher en waterpret in de Banana Battle. Kortom, teveel om op te noemen. Vanuit veel plaatsen in Nederland ben je al met een uurtje rijden in Bobbejaanland.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter