Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Boudewijn Seapark Brugge

  Zeedierenpark Boudewijn Seapark BruggeKorting tickets voor zeedierenpark Boudewijn Seapark Brugge

  Boudewijn Seapark Brugge, gevestigd in Brugge, beschikt naast vele attracties ook over een dolfinarium en een dierenpark. Dit dieren- en attractiepark biedt vertier voor jong en oud: van spectaculaire dolfijnenshows tot minigolf en van een rit in de ‘Orca Ride’ tot hilarische optredens van zeeleeuwen. In het enige dolfinarium van België kunnen 1600 mensen genieten van dolfijnen-, zeehonden- en zeeleeuwenshows. Bestel hier direct korting kaartjes en kom oog in oog met verschillende zeedieren te staan!

  Locatie Brugge,
  België
  Prijs € 25,50 € 18,00

  Beschrijving

  Boudewijn Seapark Brugge, gevestigd in Brugge, beschikt naast vele attracties ook over een dolfinarium en een dierenpark. Dit dieren- en attractiepark biedt vertier voor jong en oud: van spectaculaire dolfijnenshows tot minigolf en van een rit in de ‘Orca Ride’ tot hilarische optredens van zeeleeuwen. In het enige dolfinarium van België kunnen 1600 mensen genieten van dolfijnen-, zeehonden- en zeeleeuwenshows. Beleef de geweldige dolfijnenshow en kom oog in oog met dolfijnen te staan. Een doek van maar liefst 40 meter lang en 1.80 meter hoog stelt een vredige, natuurlijke baai voor waar alleen dolfijnen wonen. De dolfijnen en trainers beleven een avontuur in deze Dolphin Bay dat niemand zal vergeten. De dolfijnen brengen nieuwe, spectaculaire sprongen én helpen mee om het publiek een boodschap te geven: afval hoort niet in de oceaan maar in de vuilnisbak! Te veel dieren sterven in de zee omdat ze plastic of ander afval inslikken. Beleef de magie van Dolphin Bay Adventure, en werk mee aan het behoud van onze oceanen en zeezoogdieren. Je kunt ook langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater. Voor de dolle fratsen van de schattige zeehondjes moet je in de Nordic Lagoon zijn. Daarnaast kun je in het dierenpark kijken naar een roofvogelshow en is het mogelijk om de geitjes, kippen en schapen te voederen op de mini-farm. Bovendien beschikt Boudewijn Seapark over tientallen binnen- en buitenattracties. Het reuzenrad, de waterglijbaan en de achtbaan zijn enkele populaire attracties bij mooi weer. Bij slecht weer kun je terecht in Bobo’s Indoor, een reuzengroot overdekt speeldorp voor kinderen tot 12 jaar. Deze indoor is meer dan 2.500 vierkante meter groot en telt 15 attracties. De allerkleinsten kunnen terecht in de Hopla KidsCorner.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter