Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • De Efteling

  Pretpark De EftelingKorting tickets voor pretpark De Efteling

  De Efteling is een wereld vol wonderen. De Efteling behoort tot één van de grootste pretparken in Nederland. Lees meer over dit reusachtige park en bestel direct kaartjes met korting!

  Locatie Kaatsheuvel,
  Nederland
  Prijs € 32,00

  Beschrijving

  De Efteling is een wereld vol wonderen. Het park is reusachtig groot waardoor het blijft verbazen. Elk jaar telt De Efteling ongeveer 4 miljoen bezoekers. Het is daarmee de populairste dagattractie van Nederland. Het park beschikt over vele sensaties, zoals Raveleijn. Raveleijn is een magische stad die het decor biedt voor een spectaculaire parkshow over vijf kinderen die uitgroeien tot ruiters te paard. Ook een bezoek aan de Sprookjesboom en Joris en de Draak moet je zeker niet over het hoofd zien. Na een dagje Efteling ben je van harte welkom in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel. Je kunt hier sprookjesachtig overnachten en nagenieten om uiteindelijk onder de dekens weg te dromen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter