Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • De Uithof

  Sneeuwattractiepark De UithofKorting tickets voor sneeuwattractiepark De Uithof

  De Uithof is een multifunctionele sport- en evenementenlocatie aan de rand van Den Haag. De Uithof is in 1973 geopend als Haags ijspaleis, met een 400-meter ijsbaan en een ijshockeyhal. Al snel hierna werd De Uithof het platform voor een groot aantal schaatstoernooien. In het jaar 2000 veranderde De Uithof van schaatscentrum in een veelzijdig sportcentrum. Lees meer over sneeuwattractiepark De Uithof en bestel direct goedkope tickets!

  Locatie Den Haag,
  Nederland
  Prijs € 31,90

  Beschrijving

  De Uithof is een multifunctionele sport- en evenementenlocatie aan de rand van Den Haag. De Uithof is in 1973 geopend als Haags ijspaleis, met een 400-meter ijsbaan en een ijshockeyhal. Al snel hierna werd De Uithof het platform voor een groot aantal schaatstoernooien. In het jaar 2000 veranderde De Uithof van schaatscentrum in een veelzijdig sportcentrum. Nu kan je er naast schaatsen en ijshockeywedstrijden bezoeken, ook skiën en snowboarden, karten en ijskarten, verschillende sportieve games doen en is er een health club en klimmuur in het complex aanwezig. Bestel direct je voordelige skipassen en/of snowboardpassen voor De Uithof. Hiermee kun je 1, 2 of 4 uur vrij skiën en/of snowboarden op de 225 meter lange piste, bedekt met echte sneeuw! In De Uithof zijn 4 liften: 2 sleepliften die naar de top van de piste gaan en 2 bandliften voor kinderen en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden. Tickets voor “daluren” zijn geldig van maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur, behalve op feestdagen en in vakantieperiodes. Overige tickets zijn geldig van maandag t/m vrijdag na 17:00 en in de weekenden, op feestdagen en in vakantieperiodes. Materiaalhuur regel je ter plaatse, stokken zijn gratis te gebruiken. Skikleding is niet te huur. Neem dit dus zelf mee, of kleed je in elk geval warm aan: het is op de piste -5 graden Celsius. Het dragen van handschoenen is verplicht.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter