Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • De Waarbeek

  Pretpark De WaarbeekKorting tickets voor pretpark De Waarbeek

  De Waarbeek is een Nederlands familiepretpark van 2,7 hectare, gelegen bij de Twentse stad Hengelo. Het park beschikt over 25 attracties die voornamelijk een ouderwets karakter hebben, zoals de Hully Gully. Bestel snel korting kaartjes en beleef een leuk dagje uit!

  Locatie Hengelo,
  Nederland
  Prijs € 8,95

  Beschrijving

  De Waarbeek is een familiepretpark van 2,7 hectare, gelegen bij de Twentse stad Hengelo. Het park richt zich vooral op families met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Het park beschikt over 25 attracties die voornamelijk een ouderwets karakter hebben, zoals de Hully Gully. Belangrijkste trekpleister van het park is de Rodelbaan: een achtbaan die wordt beschouwd als één van de oudste nog werkende stalen achtbaan ter wereld. De mascotte van het park heet Twekky. Twekky is een clownesk figuur met een grote klok op zijn hoofd. Deze personage is dagelijks samen met Jeryy Glitter en/of Hetty Confetti in het park aanwezig en voert dagelijks shows op in het Twekky Theater. De Venture-rivier laat kinderen een parcours afleggen met een kano. Verder is er in De Waarbeek nog een Rupsbaan, Skyflyer, Kinder-reuzenrad, botsauto’s, draaimolens, springkussens en een glazen doolhof. De meeste attracties bevinden zich in de buitenzone maar bij slecht weer is er ook genoeg te beleven in de binnenzone. Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek. In de verschillende restaurants die zich in het park bevinden ben je van harte welkom!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter