Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hĂ©t leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Deltapark Neeltje Jans

  Deltapark Neeltje JansKorting tickets voor Deltapark Neeltje Jans

  Deltapark Neeltje Jans, dat is een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Het is aan het waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef in Zeeland. Bestel direct kaartjes met korting en maak er een mooi dagje uit van!

  Locatie Vrouwenpolder,
  Nederland
  Prijs € 18,50 € 15,00

  Beschrijving

  Deltapark Neeltje Jans, dat is een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Het is aan het waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef in Zeeland. In het gloednieuwe en grote zeeaquarium Aquapolis is dit allemaal te zien. Tijdens interactieve voedershows beleef je die prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde. In de mosselexpeditie word je verrast met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier. Deltapark Neeltje Jans is echter nog veel meer. Een heerlijk dagje uit voor alle leeftijden. Bezoek de zeehondenshow of geniet van het prachtige uitzicht in het restaurant. Je kunt tevens uitzwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbanen, griezelen bij de 3D-films en hopen dat je droog blijft in de waterspeelplaats. Voor mensen die rust zoeken is er nog de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter