Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Disneyland® Paris

  Pretpark Disneyland® ParisKorting tickets voor pretpark Disneyland® Paris

  Iedereen kent wel de grootste toeristische bestemming van Europa: Disneyland® Paris. Van Micky Mouse tot Donald Duck en Pluto, je kunt ze allemaal vinden in de Parken, voor een knuffel, een handtekening en een foto. Wacht dus niet langer en bestel online kaartjes voor Disneyland® Paris!

  Locatie Chessy,
  Frankrijk
  Prijs € 74,00

  Beschrijving

  Iedereen kent wel de grootste toeristische bestemming van Europa: Disneyland® Paris. In de twee parken van Disneyland® Paris kun je genieten van meer dan 60 spectaculaire attracties, shows en parades. Ook een ontmoeting met de Disney figuren mag je zeker niet missen! Van Micky Mouse tot Donald Duck en Pluto, je kunt ze allemaal vinden in de Parken, voor een knuffel, een handtekening en een foto. In Disneyland® Paris is elke dag iets speciaals te beleven, en jij mag dit waarnemen! Disneyland® Paris is de perfecte locatie voor een vakantie of dagje uit met familie en vrienden. Laat de magie werkelijkheid worden!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter