Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Dolfinarium

  Zeedierenpark DolfinariumKorting tickets voor zeedierenpark Dolfinarium

  Naast de spetterende shows en voorstellingen, kun je flink spelen en ravotten en is er van alles te ontdekken in het Dolfinarium. Daal af naar de onderwaterruimte van de Odiezee en sta daar achter een 60 meter lange glaswand oog in oog met de dieren. Bestel direct online kaartjes met korting en loop direct het park binnen zonder eerst een kaartje te hoeven kopen bij de kassa’s!

  Locatie Harderwijk,
  Nederland
  Prijs € 23,00

  Beschrijving

  Naast de spetterende shows en voorstellingen, kun je flink spelen en ravotten en is er van alles te ontdekken in het Dolfinarium. Daal af naar de onderwaterruimte van de Odiezee en sta daar achter een 60 meter lange glaswand oog in oog met de dieren. Dan heb je ook nog de boeibakens. Bij de boeibakens met levensechte diersculpturen ontdek je op een speelse en interactieve manier meer over de dieren. Kijk, voel en ruik zelf maar! Daarnaast krijgt ieder kind bij binnenkomst een gratis dierenpaspoort vol met leuke foto’s en dierinformatie. Verzamel bij de boeibakens alle dierenafdrukken. Verder vind je in het Dolfinarium speeltuinen en een strand. Van al dat ravotten krijg je natuurlijk eetlust. In het Dolfinarium zijn verschillende leuke horecagelegenheden te vinden. Natuurlijk mag je ook je eigen eten en drinken meenemen naar het park. Hiervoor zijn speciale picknickplaatsen ingericht.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter