Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Domein van de Grotten van Han

  Domein van de Grotten van HanKorting tickets voor Domein van de Grotten van Han

  Het domein van de Grotten van Han biedt een geweldige beleving in de Belgische Ardennen. Naast de befaamde Grotten van Han, bevindt zich binnen het domein ook een Wildpark van maar liefst 250 hectare en ontdekken bezoekers in PrehistoHan een interactieve tentoonstelling die je de prehistorie van de Grot van Han laat herbeleven en archeologische opgravingen toont. Bestel hier direct korting tickets!

  Locatie Han-sur-Lesse,
  België
  Prijs € 27,00 € 23,00

  Beschrijving

  Het domein van de Grotten van Han biedt een geweldige beleving in de Belgische Ardennen. Naast de befaamde Grotten van Han, bevindt zich binnen het domein ook een Wildpark van maar liefst 250 hectare en ontdekken bezoekers in PrehistoHan een interactieve tentoonstelling die je de prehistorie van de Grot van Han laat herbeleven en archeologische opgravingen toont. Het museum Han van Weleer neemt je mee naar het landelijke dagelijkse leven in Han 100 jaar terug. Binnen het domein is 1 restaurant, 1 tearoom, 1 cafetaria en een speeltuin aanwezig. De Grotten van Han vormen een imposant natuurfenomeen. De rivier de Lesse die door de kalkrots stroomt heeft in de afgelopen eeuwen gezorgd voor prachtige kalkafzettingen en enorme ondergrondse zalen. De grootste zaal is de Salle du Dôme. De Koepelzaal is 145 meter hoog. De Lesse stroomt dwars door de Salle d’Arme. De Wapenzaal bevindt zich 110 meter onder de grond. De grootste stalagmiet die je tijdens de rondleiding van ruim anderhalf uur tegenkomt is de Trofee: 7 meter hoog en met een omtrek van maar liefst 20 meter. Een 100 jaar oude tram brengt je vanaf het dorpscentrum naar de ingang van de Grotten van Han. Een gids begeleidt bezoekers over het 2 kilometer lange onderaardse traject. De wandeltocht voert je langs prachtige zalen en galerijen en over 508 traptreden. In het Wildpark leven dieren uit de regio in hun natuurlijke omgeving: wolven, lynxen, herten en beren, maar ook bedreigde diersoorten zoals de Europese bizon en het Przewalski-paard. Het Wildpark bezoek je met een safaritrein in ongeveer 1 uur en 15 minuten, of te voet. Net zoals bij de tram naar de grotten, stap je op de safaricar vanaf het dorpscentrum. Ook wanneer je te voet het natuurreservaat wilt ervaren stap je op deze safaricar, maar stap je alweer uit boven op de heuvel. Hier betreed je het 2 kilometer lange bospad en kun je in je eigen tempo het hoog gelegen deel van het Wildpark ontdekken. Na je wandeling stap je weer op de safaricar, die elke 30 minuten rijdt om je af te zetten bij de speelplein of in het dorpscentrum.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter