Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Drievliet

  Pretpark DrievlietKorting tickets voor pretpark Drievliet

  Drievliet is een familiepretpark, gelegen in Nederland. Dit park beschikt over vele attracties die erg vermakelijk zijn. Voor iedereen met stalen zenuwen is er de spectaculaire ‘Kwal’ of stap in de adembenemende ‘Draaikolk’. Bestel hier direct goedkope tickets!

  Locatie Den Haag,
  Nederland
  Prijs € 17,00

  Beschrijving

  Pretpark Drievliet is een park voor het hele gezin. Dit park beschikt over vele attracties die erg vermakelijk zijn. Voor iedereen met stalen zenuwen is er de spectaculaire ‘Kwal’ of stap in de adembenemende ‘Draaikolk’. Voor de ultieme sensatie stappen waaghalzen in de achtbaan Formule X. Het is de eerste X-car Launch Coaster ter wereld. De magnetisch aangedreven Launch geeft de achtbaantrein een acceleratie van 0-70 km per uur in 2 seconden. Natuurlijk is ook gedacht aan de kleinere bezoekers. Zij kunnen een avontuurlijke rit maken door Dynamite City in de treinbaan El Loco of rijden in een echte tractor van de gezellig gedecoreerde Old McDonald’s Tractorrit.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter