Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Duinrell

  Pretpark DuinrellKorting tickets voor pretpark Duinrell

  Duinrell is een attractiepark voor jong en oud, gelegen in Wassenaar. Een leuk dagje Duinrell is niet compleet zonder een ritje in de Kikkerachtbaan, de Rodelbaan en de nieuwste achtbaan Falcon! Bestel direct online kaartjes met korting en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Wassenaar,
  Nederland
  Prijs € 22,00

  Beschrijving

  Duinrell is een attractiepark voor jong en oud. In de attracties beleef je de leukste avonturen. De hele dag zwieren, zwaaien, rondjes draaien, spanning en sensatie….er is niets leuker dan dat! Een leuk dagje Duinrell is niet compleet zonder een ritje in de Kikkerachtbaan, de Rodelbaan en de nieuwste achtbaan Falcon! Duinrell heeft tevens volop aan de kleintjes gedacht. Een dagje Duinrell is ook voor de kids een hele belevenis. Zij klimmen en klauteren erop los in de indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory en kijken met veel plezier naar de sensationele kindershows. Naast het attractiepark is het ook mogelijk gebruik te maken van het tropisch Tikibad. Geniet van de vele spetterende glijbanen met als toetje de spectaculaire glijbaan X-stream.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter