Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Europa-Park

  Pretpark Europa-ParkKorting tickets voor pretpark Europa-Park

  Europa-Park is Duitslands meest bezochte attractiepark en ligt in het Zwarte Woud, niet ver van de Franse en Zwitserse grens. In het attractiepark zijn dertien Europese landen tot in de puntjes nagebouwd. Dit grote pretpark biedt maar liefst honderd attracties en shows. Er is voor ieder wat wils: van carrousels en monorails tot achtbanen en wildwaterrivieren. Wie wil overnachten bij het park heeft de keus uit vijf themahotels, ingerichte tipi-tenten, huifkarren en blokhutten. Bestel hier direct korting tickets en beleef een plezierig dagje uit!

  Locatie Rust,
  Duitsland
  Prijs € 39,00

  Beschrijving

  Europa-Park is Duitslands meest bezochte attractiepark en ligt in het Zwarte Woud, niet ver van de Franse en Zwitserse grens. Dit grote pretpark biedt maar liefst honderd attracties en shows. Er is voor ieder wat wils: van carrousels en monorails tot achtbanen en wildwaterrivieren. Wie wil overnachten bij het park heeft de keus uit vijf themahotels, ingerichte tipi-tenten, huifkarren en blokhutten. Zoals de naam van het park al doet vermoeden is het thema van Europa-Park: Europa! In het attractiepark zijn dertien Europese landen tot in de puntjes nagebouwd. Bezoekers wandelen van Italië naar IJsland, van Frankrijk naar Nederland, van Spanje naar Scandinavië en van Griekenland terug naar Duitsland. Elk land biedt shows en attracties voor jong en oud. Achtbaanliefhebbers komen in Europa-Park helemaal aan hun trekken: er staan er liefst elf. Vanaf ver is al de 73 meter hoge Silver Star te zien. Twee andere toppers staan in het themaland IJsland: de loopingachtbaan Blue Fire, waarin bezoekers in 2,5 seconde worden gelanceerd van 0 tot 100 kilometer per uur, en Wodan – Timburcoaster. Deze houten achtbaan is ruim duizend meter lang en kent een hoogteverschil van veertig meter. Wodan kruist onderweg de rails van twee andere achtbanen. Voor de bezoekers die het rustiger aan willen doen, staat er dagelijks zes uur show op het programma. Zo is er een ijsshow, stuntshow, variétéshow, musicalvoorstelling en speciale kindershow. In de parkbioscoop draait een 4D-film met parkmascotte Euromaus in de hoofdrol. In de dichte bosranden langs het riviertje Alte Elz, dat door Europa-Park stroomt, worden de sprookjes van de gebroeders Grimm uitgebeeld. Hans en Grietje, de Kikkerkoning, Doornroosje en Vrouw Holle hebben er hun eigen passende onderkomen. In Europa-Park staan er elk jaargetijde wel een aantal evenementen op de kalander. Het gehele zomerseizoen zijn er feesten in het park. In het najaar staat het park jaarlijks in het teken van Halloween. In de winter wordt Europa-Park omgetoverd tot een magisch Winterwonderland. Er zijn speciale winterattracties, zoals een typisch Duitse kerstmarkt, een 55 meter hoog reuzenrad, een ijsbaan, een kinderwonderland, een kinderskischool en een sneeuwhelling.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter