Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Expeditie Ecodrome

  Themapark Expeditie EcodromeKorting tickets voor themapark Expeditie Ecodrome

  Durf jij ook op expeditie? Een grandioos visueel spektakel en een intrigerend thema. Expeditie Ecodrome Zwolle is het beste te omschrijven als een waar staaltje kunst! In Expeditie Ecodrome Zwolle wacht een dag vol ontdekkingen. Bestel direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Zwolle,
  Nederland
  Prijs € 12,95

  Beschrijving

  Durf jij ook op expeditie? Een grandioos visueel spektakel en een intrigerend thema. Expeditie Ecodrome Zwolle is het beste te omschrijven als een waar staaltje kunst! In Expeditie Ecodrome Zwolle wacht een dag vol ontdekkingen. Peddel maar eens door het moeras of duik onder in de monstertunnel vol hongerige piranha’s. In dit park stap je van het ene avontuur in het andere! Zet je kompas dus richting Zwolle! In Expeditie Ecodrome Zwolle vind je naast opgezette beesten ook dieren die nog springlevend zijn! Naast levende aapjes, roofvogels en piranha’s, kom je tijdens ontdekkingsreis ook een opgezette ijsbeer, haai en neushoorn tegen. Naast dieren beschikt Expeditie Ecodrome Zwolle ook over binnen- en buitenattracties. Een attractie die je zeker niet moet overslaan is het natuurlijke doolhof: Survivaltour. In dit doolhof ervaren kids hoe het is om als boom of dier in de wildernis te overleven.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter