Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Familiepark DippieDoe

  Familiepark DippieDoeKorting tickets voor Familiepark DippieDoe

  Familiepark DippieDoe, gevestigd in Best, is het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Het park is weersonafhankelijk en met het ruime aanbod van avontuurlijke activiteiten staat het garant voor een fantastische dag! Er zijn binnen en buiten meer dan 50 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. Daarnaast kunnen ook ouderen zich in Familiepark DippieDoe prima vermaken. Bestel hier direct korting tickets en maak er een onvergetelijk dagje uit van!

  Locatie Best,
  Nederland
  Prijs € 11,95

  Beschrijving

  Familiepark DippieDoe, gevestigd in Best, is het grootste in- & outdoor speelpark van Nederland. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speel plezier die je niet snel zult vergeten. Het park is weersonafhankelijk en met het ruime aanbod van avontuurlijke activiteiten staat het garant voor een fantastische dag! Er zijn binnen en buiten meer dan 50 spetterende attracties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. Daarnaast kunnen ook ouderen zich in Familiepark DippieDoe prima vermaken. Er is voor ieder wat wils! Al klimmend en klauterend op ontdekkingsreis in de speciale zachte speelhoek of je oren laten suizen in de Dropzone, het kan allemaal. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Bezoek het spannende piratenschip, waar zelfs vaders en moeders de kriebels van in de buik krijgen. Of stap in en draai een paar rondjes mee in het gezellige Kinderreuzenrad en geniet van het uitzicht. Tussendoor kom je tot rust bij één van de dinner points op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties! Geen fijn weer? Geen probleem! In het binnenspeelland met de leukste kinderkermis is er geen kind wat zich zal vervelen. Bij warm weer kun je zonder toeslag ook lekker zwemmen op het strandpark.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter