Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Familiepark Plaswijckpark

  Familiepark PlaswijckparkKorting tickets voor Familiepark Plaswijckpark

  Familiepark Plaswijckpark is het gezelligste familiepark van Rotterdam! Je verveelt je hier geen minuut. Familiepark Plaswijckpark heeft alles in huis voor het leukste dagje uit! Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Rotterdam,
  Nederland
  Prijs € 9,70

  Beschrijving

  Familiepark Plaswijckpark is het gezelligste familiepark van Rotterdam! Je verveelt je hier geen minuut. Ontdekken of je op een aap lijkt in de Apenspeeltuin. Op je hardst door de Verkeerstuin scheuren. Of je een echte zeeman voelen in de Havenspeeltuin. Het kan allemaal in Plaswijckpark. Tevens beschikt Plaswijckpark over een dierentuin waar je kennis kunt maken met vele diersoorten. Vanaf het centraal gelegen terras bij het zelfbedieningsrestaurant kunnen je ouders een oogje in het zeil houden. Op het moment dat je een mooie plek zoekt om tussen de middag te picknicken in het gras, moet je zeker in één van de mooie tuinen in Wandelwijck zijn.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter