Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • FORT FUN Abenteuerland

  Pretpark FORT FUN AbenteuerlandKorting tickets voor pretpark FORT FUN Abenteuerland

  FORT FUN Abenteuerland, gevestigd in het Duitse Sauerland, bestaat al 42 jaar. Met meer dan 40 attracties gelegen tussen bos en bergen is het er een groot avontuur! Het pretpark in Bestwig (Sauerland) biedt plezier en ontspanning met buitengewone attracties en bekroonde shows. Een van de hoogtepunten is de “Trapper Slider”, met zijn 1.3 kilometer is dit de langste rodelbaan van Europa, in een pretpark. Bestel hier direct korting tickets en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Bestwig (Sauerland),
  Duitsland
  Prijs € 21,00

  Beschrijving

  FORT FUN Abenteuerland, gevestigd in het Duitse Sauerland, bestaat al 42 jaar. Met meer dan 40 attracties gelegen tussen bos en bergen is het er een groot avontuur! Het pretpark in Bestwig (Sauerland) biedt plezier en ontspanning met buitengewone attracties en bekroonde shows. Een van de hoogtepunten is de “Trapper Slider”, met zijn 1.3 kilometer is dit de langste rodelbaan van Europa, in een pretpark. “Wild Eagle” laat je deltavliegen: met 80 kilometer per uur vlieg je langs de berg omlaag het dal door. Wellicht loop je Funny Fux en zijn zoon Funny Fux Junior nog tegen het lijf. Funny Fux is immers de mascotte van het park. Vergeet zeker niet “FunnyFuxBau” te bezoeken. Dit is een unieke indoorattractie met Europa’s eerste 4Cross Laser Race. Wie is zo sluw als een vos en waagt het hier de weg te zoeken? Je strijdt onderweg tegen 3 andere bezoekers in een avontuurlijke laserrace! Het pretpark FORT FUN Abenteuerland is geopend van april tot oktober. Je gaat je zeker niet vervelen in dit pretpark!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter