Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Futuroscope

  Attractiepark FuturoscopeKorting tickets voor attractiepark Futuroscope

  Futuroscope is een futuristisch attractiepark, gevestigd in het Franse Chasseneuil-du-Poitou. In dit futuristische attractiepark zorgen beeld, geluid en beweging voor de meest spannende avonturen. De bijzondere filmervaringen in het park ten noorden van Poitiers zijn gehuisvest in opvallende, imposante bioscopen. Bestel hier direct korting kaartjes en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Chasseneuil-du-Poitou,
  Frankrijk
  Prijs € 42,00

  Beschrijving

  Futuroscope is een futuristisch attractiepark, gevestigd in het Franse Chasseneuil-du-Poitou. In dit futuristische attractiepark zorgen beeld, geluid en beweging voor de meest spannende avonturen. De bijzondere filmervaringen in het park ten noorden van Poitiers zijn gehuisvest in opvallende, imposante bioscopen. De computerspellen van de Raving Rabbids zijn razend populair. In Futuroscope hebben de brutale konijnen – die in het Frans Les Lapins Crétins heten – een eigen attractie. Je reist met hen door de tijd in een tot tijdmachine omgebouwde trein. In Virus Attack maak je ook een reis, maar dan door je lichaam. Futuroscope is beroemd om zijn sensationele multimediale filmbelevenissen. Door de speciale effecten zoals 3D, bewegende stoelen, rondom beeld en zelfs filmbeelden onder je voeten krijg je in de bioscopen van het park het gevoel dat je midden in de actie zit. Prehistorische zeemonsters zwemmen om je heen, je zweeft door de ruimte of je volgt het filmfiguurtje Arthur in een vluchtsimulator door zijn wereld van de Minimoys. Wil je nog meer spanning? Stap dan in een stoeltje dat bevestigd is aan een robotarm. De robot laat je op muziek van de Franse dj Martin Solveig alle kanten op bewegen. Bepaal zelf of je rit wild, heel wild of extreem wild moet zijn. De meeste belevenissen in Futuroscope zijn heel geschikt voor kinderen. Daarnaast zijn er diverse attracties speciaal bestemd voor hen, zoals speeltuinen en de vliegende fietsen van Leonardo da Vinci. Vanuit de 45 meter hoge Gyrotour heb je een schitterend uitzicht over het park. ’s Avonds wordt op de centrale vijver van Futuroscope het indrukwekkende sprookje Lady Ô opgevoerd, met behulp van fonteinen, vuurwerk, lasers en waterschermen.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter