Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Gardaland

  Pretpark GardalandKorting tickets voor pretpark Gardaland

  Gardaland is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Het park is gevestigd bij het Italiaanse Gardameer en beschikt over meer dan 50 attracties voor jong en oud. Bestel hier direct kaartjes met korting en geniet van een welverdiend dagje uit!

  Locatie Verona,
  Italië
  Prijs € 37,50 € 25,00

  Beschrijving

  Gardaland is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Het park is gevestigd bij het Italiaanse Gardameer en beschikt over meer dan 50 attracties voor jong en oud. Het meest opmerkelijke aan Gardaland is dat verschillende attracties onder de grond liggen, waardoor er geen lelijke gebouwen zichtbaar zijn. Stap in de unieke ‘’Wing-Rider’’- achtbaan RAPTOR waarbij je als bezoeker met 90 km/h door verschillende inversies raast. Voor kleinere kinderen is er een apart themapark rondom mascotte Prezzemolo. Gardaland heeft naast een groot attractieaanbod ook veel shows van hoog niveau, waaronder een professionele Broadway-show en de dolfijnenshow Palablu. Naast Gardaland ligt SEA LIFE, een overdekt zeedierenpark, dat los van het pretpark bezocht kan worden.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter