Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Hellendoorn

  Pretpark HellendoornKorting tickets voor pretpark Hellendoorn

  Avonturenpark Hellendoorn staat niet voor niets bekend als één van de leukste pretparken van Nederland. Het park beschikt over ruim 30 spectaculaire attracties en shows voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Lees meer over Avonturenpark Hellendoorn en bestel direct online korting tickets!

  Locatie Hellendoorn,
  Nederland
  Prijs € 22,50 € 21,50

  Beschrijving

  Avonturenpark Hellendoorn staat niet voor niets bekend als één van de leukste pretparken van Nederland. Een dagje uit voor het hele gezin beleef je in Avonturenpark Hellendoorn! Het park beschikt over ruim 30 spectaculaire attracties en shows voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Samen spetteren in de wildwaterbanen, razendsnel over de kop in de achtbanen, of samen genieten van een spectaculaire of juist speciale familieshow. Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedereen een leuk avontuur. Het hele seizoen door biedt Avonturenpark Hellendoorn shows aan in het park. In het Gouden Theater Paleis verzorgen Karteltje & Jasmijn een speciale familieshow. In het Excalibur Theater wordt in de zomer de spectaculaire stuntshow Excalibur vertoond.

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter