Welkom bij PretparkDeals.nl!

 • Tickets voor Deltapark Neeltje Jans: hét leukste familiepark van Nederland! Vandaag met 19% korting!

  € 18,50

  Nu: € 15,00

  Bestel Nu!
  Deltapark Neeltje Jans

  Een overzicht van alle pretparken in Nederland

  Op PretparkDeals.nl vind je de beste deals met kortingen voor pretpark tickets. Bij ons bestel je snel en gemakkelijk pretpark tickets zonder rekening te hoeven houden met lange wachttijden bij de kassa's.

  Wij werken intensief samen met verschillende aanbieders van pretpark tickets. Inmiddels hebben wij met deze aanbieders goede relaties opgebouwd en daar kun jij van meeprofiteren. Je ontvangt namelijk extra korting op al jouw tickets! Tevens bieden wij een volledig overzicht van verschillende pretparken in Nederland.


  Recent onderzoek: Pretparkbezoek in 2015 opnieuw fors duurder

  Lees meer over dit recente onderzoek

  Verkiezing achtbaantester doelwit van stemfraude

  Lees meer over dit nieuwsbericht
 • Holiday Park

  Pretpark Holiday ParkKorting tickets voor pretpark Holiday Park

  Holiday Park is gevestigd in het plaatsje Haßloch en is het eerste Plopsa-park van Duitsland. Het park beschikt over 23 verschillende attracties voor jong en oud. Holiday Park is een pretpark van maar liefst 400.000 vierkante meter. Hier hebben alle Studio 100 figuren hun eigen plekje gekregen. En jij kunt ze ontmoeten! Maak een dansje met de schattige draak Tabaluga. Zweef 80 meter boven de grond in de Lighthouse Tower of probeer niet nat te worden in ‘Majas Blütensplash’. Bestel hier direct korting tickets!

  Locatie Haßloch,
  Duitsland
  Prijs € 18,00

  Beschrijving

  Holiday Park is gevestigd in het plaatsje Haßloch en is het eerste Plopsa-park van Duitsland. Het park beschikt over 23 verschillende attracties voor jong en oud. Holiday Park is een pretpark van maar liefst 400.000 vierkante meter. Hier hebben alle Studio 100 figuren hun eigen plekje gekregen. En jij kunt ze ontmoeten! Maak een dansje met de schattige draak Tabaluga. Zweef 80 meter boven de grond in de Lighthouse Tower of probeer niet nat te worden in ‘Majas Blütensplash’. Een echte adrenalinekick is de Anubis Free Fall Tower. Hou je adem in en beleef het gevoel van een echte vrije val! Stap ook eens in de Expedition GeForce – één van de snelste achtbanen in Europa, als je durft! Deze prijswinnende achtbaan verrast je met veranderingen in richting en haalt wel een topsnelheid van 120 kilometer per uur! Wedden dat jij je evenwicht even gaat verliezen! Nog een attractie niet voor angsthaasjes, is de Superwirbel met spannende loopings! De jongste ploppertjes halen hun hart op in het gloednieuwe Mayaland. In dit kinderparadijs van 15.000 vierkante meter is Maya de Bij het liefste! Jij toch ook? Je hebt hier topattracties, zoals de Bloementoren en een vrijevaltoren voor kids. Op de rug van Sprinkhaan Flik huppel je door Maya’s Bloementuin en in de Bloemenmolen zwier je in het rond terwijl Maya en Willy hun liedjes zingen! Ontdek of je een geboren racer bent in de Mini Cars. Van een tochtje op de Heer Kikker of de Swingboom krijg je echt kriebels in je buik! Kortom, hier ga jij je niet vervelen!

 • TelegraafTickets.nl Terug

Zoeken

Twitter